Dressing z dzikiego ryżu z jabłkami i kasztanami

Dressing z dzikiego ryżu z jabłkami i kasztanami
Dziki Ryż Dressing z jabłkami i kasztanami może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 367 kalorii, 10g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,51 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, niskosolny bulion z kurczaka, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Dzikiego Ryżu Z Kasztanami, Dziki ryż z prażonymi kasztanami i żurawiną, oraz Pomarańczowy pachnący dziki ryż i kasztany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj dziki ryż w dużym rondlu z osoloną wrzącą wodą, aż stanie się miękki, a ziarna zaczną się dzielić, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki RyżDziki Ryż
ZiarnaZiarna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Drenaż. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
3
Rozgrzej piekarnik do 218°. masło 13x9x2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Połącz ugotowany ryż, kasztany i pietruszkę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać kiełbasę i cebulę i smażyć, aż mięso jest rumiane i gotowane przez, często mieszając i rozbicia mięsa z widelcem, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
CebulaCebula
MięsoMięso
7
Dodaj jabłka i tymianek i smażyć 5 minut. Wymieszać w bulionie z kurczaka, skrobanie się rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
TymianekTymianek
8
Wlać mieszankę kiełbasy na mieszaninę ryżu w misce; wymieszać, aby połączyć. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KiełbasaKiełbasa
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Przenieść mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
10
Piec, aż gorące i ciecz jest prawie wchłaniany, o 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn