Domowy Sos Barbecue

Domowy Sos Barbecue
Przepis domowy sos Barbecue może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 30 minut. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 34 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako sos. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Dzień Ojca. Udaj się do sklepu i odbierz bourbon, sól koszerną, mieloną musztardę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najlepszy Domowy Sos Barbecue, Domowy Sos Barbecue, oraz Domowy Sos Barbecue dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 1-quart, wymieszać wszystkie składniki. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając trzepaczką, aż mieszanina się zagotuje. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego; kontynuuj gotowanie i mieszanie, aż zgęstnieje, 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Zdjąć z ognia. Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
3
Przenieść do hermetycznego pojemnika. Przechowywać w lodówce do 1 miesiąca.

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Zinfandel i wino różowe są doskonałym wyborem do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Możesz spróbować w placówce Howell Mountain Zinfandel. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 50 dolarów za butelkę.
Outpost Howell Mountain Zinfandel
Outpost Howell Mountain Zinfandel
# 67 Wine Spectator Top 100 of 2008"Gęsty i mocny, a jednocześnie cudownie bogaty, elastyczny i dobrze zorganizowany w rdzeniu. Oferuje aromaty jeżyny, świeżej gliniastej ziemi i zadymionych tostów, z dojrzałymi, ale skoncentrowanymi dzikimi jagodami, Mokka-espresso i białym pieprzem. Pij teraz do 2012 roku. Wykonano 950 spraw.Wine Spectator93 punkty
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn