Domowa Walcowana Fondant
Przepis domowej roboty walcowane kremówki mogą być wykonane w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 7G tłuszczu i w sumie 211 kalorii. Za 24 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 63 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką tłuszcz warzywny, klarowny ekstrakt z wanillanu, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżką wynik 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Podobne przepisy obejmują Klasyczny Walcowany Kremówka, Marshmallow Walcowane Kremówki, oraz Fondant Walcowany Czekoladą.
Instrukcje
Wymieszaj syrop kukurydziany, tłuszcz warzywny i sól w dużej misce. Ubij w czystym ekstrakcie waniliowym i skrobi kukurydzianej. Powoli mieszaj cukier cukierniczy, około 1 szklanki na raz, dokładnie mieszając cukier za każdym razem przed dodaniem następnej filiżanki. Fondant będzie coraz bardziej sztywny; jeśli jest zbyt lepki, dodaj więcej skrobi kukurydzianej i cukru cukierniczego, aby uzyskać łatwe w obróbce ciasto.
Obróć fondant na powierzchnię roboczą obficie posypaną skrobią kukurydzianą; rozwałkuj na żądaną grubość.