Dipy migdałowo-morelowe
Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj Migdałowy Dip Apricot. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 0 g białka i 2 g tłuszczu. Za 10 centów za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24 osobom. 20 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka moreli śródziemnomorskich, polewy cukrowej, migdałów i garstki innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej i pełnej 30. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 13%, to danie nie jest tak wspaniałe. Blondynki morelowo-migdałowe, nadzienie migdałowo-morelowe i odciski palców morelowo-migdałowych są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Każdą morelę nadziewamy migdałem. W kuchence mikrofalowej rozpuść polewę z cukierka; mieszaj, aż będzie gładka. Zanurz każdą morelę do połowy w panierce, pozwalając, aby nadmiar spłynął.
Ułożyć na blaszce wyłożonej woskowanym papierem do pieczenia; przechowywać w lodówce przez 15 minut lub do momentu stężenia. Przechowywać w lodówce.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Viva Diva Moscato Colada z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Viva Diva Moscato Colada
Słodkie wino Moscato wzbogacone naturalnym aromatem kokosa i ananasa. Kolor jasnopomarańczowy. Owocowy, typowy dla kokosa i ananasa z lekką nutą Moscato. Doskonałe jako aperitif lub jako dodatek do koktajli.