Dipped Peanut Butter Cookies

Dipped Peanut Butter Cookies
Ten przepis służy 30 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać biscuit/pieczenia mix, masło orzechowe, jajko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Czekoladowe Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Dipped Peanut Butter Sandwich Cookies, oraz Czekoladowe Ciasteczka Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć masło orzechowe, mleko, jajko i wanilia; ubić, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać w biszkopt mix i dobrze wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
1/2 Funta Miękko Mielonej Włoskiej Kiełbasy Johnsonville®, Gotowanej I Pokruszonej1/2 Funta Miękko Mielonej Włoskiej Kiełbasy Johnsonville®, Gotowanej I Pokruszonej
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Kształt do 1-in. piłki i miejsce 1 w. osobno na nieczystych blachach do pieczenia. Spłaszczyć każdą kulkę dnem szklanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Piec w temperaturze 350° przez 8-10 minut lub do złotego koloru. Fajne na stelażach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
W kuchence mikrofalowej roztopić powłokę cukierkową i skrócić; mieszać do uzyskania gładkości. Zanurz każde ciastko w połowie czekolady; pozwól, aby nadmiar kapał.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
5
Umieść na woskowanych arkuszach do pieczenia wyłożonych papierem; odstawić do zestawu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn