Zapiekanka Meksykańska
Meksykańska zapiekanka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 420 kalorii, 24g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz ser, mięso z piersi kurczaka, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Podobne przepisy to Meksykańska zapiekanka z chleba kukurydzianego-zrób meksykańską zapiekankę, która jest łatwa do zrobienia i dobrze się nagrzewa, Zapiekanka Meksykańska, oraz Zapiekanka Meksykańska.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu, saute kurczaka w oleju, aż gotowane przez i nie Różowy wewnątrz.
Dodaj przyprawę taco, fasolę, kukurydzę, salsę i trochę wody, aby zapobiec wysuszeniu. Przykryć patelnię i dusić na średnim małym ogniu przez 10 protokół.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Przenieś mieszaninę kurczaka do naczynia do pieczenia 9x13 cali. Top z 1/2 szklanki sera i rozdrobnione chipsy tortilla.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut.
Dodać pozostałą 1/2 szklanki sera i piec, aż ser topi się i bąbelki.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego można spróbować to Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.