Dip Z Pieczonych Warzyw
Pieczony Dip warzywny to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 23 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sól, cukinia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 400º.
Rozprowadzić cukinię, żółty squash, papryka, cebula igarlic w galaretki roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala. Spryskaj warzywa sprayem do gotowania.
Posypać solą i czerwonym pieprzem.
Piec około 30 minut, obracając warzywa raz, aż warzywa będą miękkie i lekko rumiane.
Umieścić warzywa w blenderze lub robocie kuchennym. Przykryj i zmiksuj na wysokiej prędkościokoło 1 minuty, zatrzymując blender od czasu do czasu, aby zeskrobać boki, aż będą gładkie.
Podawać na ciepło, lub przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, aż schłodzone.