Dip z ogórka koperkowego może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru hor d ' oeuvre. Za 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 18 porcji z 136 kalorii, 1G białka, oraz 10g tłuszczu każdy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 31 osób próbowało i lubiło ten przepis. Wystarczy mieszanka soli, śmietany, cebuli i garści innych składników, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 19%. Dip Z Ogórka Koperkowego, Dip z ogórka i kopru, oraz Dip Z Ogórka Koperkowego-Ww są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj majonez, śmietanę, cebulę, koperek, sól i pieprz. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny. Tuż przed podaniem dodaj ogórek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Wino jest jasne lub blade z nutami zieleni typowymi dla Chardonnay. Mus jest w porządku i regularny z ładną wstążką mocnych bąbelków. Pierwszy nos jest zarówno kwiecisty, jak i owocowy, potem pojawiają się nuty świeżych orzechów i świeżego chleba. W wykończeniu znajdują się cytrusy, które dają piękne wrażenie gładkości i świeżości. Atak jest szczery, związany z delikatnością i okrągłością. W pierwszym wrażeniu dominują świeże białe owoce (cytryna i gruszka) oraz kwiaty (akacja), a następnie kremowe nuty. Wreszcie jest trwały na cytrusach (kandyzowany grejpfrut, mandarynka i cytryna) i mineralności, wnosząc świeżość i elegancję do wina.