Dip z karczocha i mięty

Dip z karczocha i mięty
Dip karczochowo-miętowy to lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.06 za porcję. Ten przepis z BBC Good Food wymaga oliwy z oliwek, liści mięty, soli morskiej maldon i soku z cytryny. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane karczochy z dipem Karczochowo-miętowym, Mini grillowane karczochy serca z niskotłuszczowym szpinakiem i dipem z karczocha, oraz Karczoch Dip - ten pikantny dip jest trudny do pokonania, ale jest łatwy do wykonania.

Instrukcje

1
Do następnego dnia, blitz karczochy i ich olej z miętą w robocie kuchennym, aż będzie dość gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodać crme frache, doprawić, a następnie krótko pulsować.
3
Dodaj sok z cytryny. Wrzucić do małej miski, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Aby służyć, Rozgrzej piekarnik do 200C / wentylator 180C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Tear Pitta na szorstkie kawałki i rozłożyć na kilka blach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Skropić olejem i rozsypać solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
7
Piec przez 7-10 minut, aż będzie chrupiący.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Ustawić miskę dip na dużym talerzu; dodać klin cytryny i mięty. Otoczyć kawałkami pitta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Kombinacja 2Kombinacja 2
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn