Dip Roślinny Estragon

Dip Roślinny Estragon
Dip roślinny estragon może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sos sałatkowy, miód, krem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. to będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Dip Roślinny Estragon, Wiązki warzyw z dipem Estragonowo-cytrusowym, oraz Trzy warzywne Penne z Estragonowo-bazyliowym Pesto.

Instrukcje

1
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem gałązki estragonu i warzyw, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przykryć i przechowywać w lodówce 30 minut.
3
Dekoruj gałązką estragonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4
Podawać z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn