Dip Pumpkin Pie
Dip Pumpkin Pie może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i przyjazny przepis fodmap służy 3 i kosztuje 1,76 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 723 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Jeśli masz serek śmietankowy, ozdoby: mielony cynamon, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić serek śmietankowy i cukier na średniej prędkości mikserem elektrycznym do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodaj nadzienie ciasto, 1 łyżeczka cynamonu, i imbir, bicie dobrze. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Podawać z gingersnaps i plastrami jabłka lub gruszki.
Dekorować, w razie potrzeby.