Dip pieczony z indyka z roztopionym Gruyere

Dip pieczony z indyka z roztopionym Gruyere
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać indyka pieczonego Dip z roztopionym Gruyere spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 88g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 1207 kalorii. Na 7,22 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 25 minut. Jeśli masz cebulę, rozmaryn, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby, Kurczak I Szparagi Z Roztopionym Gruyere, oraz Pomidory smażone na patelni z roztopionym Gruyere dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku indyka: w małej misce wymieszać zmiękczone masło i świeże zioła. Doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeże Ziołaświeże Zioła
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
2
Pokrojoną cebulę rozłóż na dnie wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
3
Wlać rosół z kurczaka i sos Worcestershire do powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
4
Indyka posypać solą i pieprzem. Pierś indyka posmaruj masłem ziołowym, rozprowadzając połowę pod skórką indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
5
Indyka ułożyć na cebuli, pierś do góry. Przykryj i gotuj na wysokości przez 4 do 6 godzin, sprawdzając po 4 godzinach, aby sprawdzić, czy temperatura wewnętrzna osiągnęła 170 stopni F. gdy Indyk osiągnie 170 Stopni F, wyjmij go z wolnej kuchenki, przenieś do deski do krojenia, namiotu z folią aluminiową i pozostaw na 10 minut przed krojeniem. Zastrzegamy wszelkie soki z wolnej kuchenki. Po wypoczęciu piersi usuń skórę i pokrój bardzo cienko ostrym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Na kanapkę: rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
7
Posmarować każdą stronę krojonego chleba zmiękczonym masłem i umieścić na blasze do pieczenia, z masłem do góry. Każdą bagietkę z masłem udekorować plasterkiem sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KanapkowyChleb Kanapkowy
BagietkaBagietka
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Umieścić pod brojlerem, aż ser topi się i zaczyna się złocisty brąz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
9
Ostrożnie wyjąć z piekarnika. Stos pokrojonego indyka na dolnej połowie każdej kanapki przed polewa go z góry tandetny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony IndykPokrojony Indyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
10
Podawać au jus indyka pozostałego w powolnej kuchence do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Au JusAu Jus
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia47
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn