Dip pieczony z indyka z roztopionym Gruyere
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać indyka pieczonego Dip z roztopionym Gruyere spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 88g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 1207 kalorii. Na 7,22 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 25 minut. Jeśli masz cebulę, rozmaryn, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby, Kurczak I Szparagi Z Roztopionym Gruyere, oraz Pomidory smażone na patelni z roztopionym Gruyere dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przypadku indyka: w małej misce wymieszać zmiękczone masło i świeże zioła. Doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Pokrojoną cebulę rozłóż na dnie wolnej kuchenki.
Wlać rosół z kurczaka i sos Worcestershire do powolnej kuchence.
Indyka posypać solą i pieprzem. Pierś indyka posmaruj masłem ziołowym, rozprowadzając połowę pod skórką indyka.
Indyka ułożyć na cebuli, pierś do góry. Przykryj i gotuj na wysokości przez 4 do 6 godzin, sprawdzając po 4 godzinach, aby sprawdzić, czy temperatura wewnętrzna osiągnęła 170 stopni F. gdy Indyk osiągnie 170 Stopni F, wyjmij go z wolnej kuchenki, przenieś do deski do krojenia, namiotu z folią aluminiową i pozostaw na 10 minut przed krojeniem. Zastrzegamy wszelkie soki z wolnej kuchenki. Po wypoczęciu piersi usuń skórę i pokrój bardzo cienko ostrym nożem.
Na kanapkę: rozgrzej brojlery.
Posmarować każdą stronę krojonego chleba zmiękczonym masłem i umieścić na blasze do pieczenia, z masłem do góry. Każdą bagietkę z masłem udekorować plasterkiem sera.
Umieścić pod brojlerem, aż ser topi się i zaczyna się złocisty brąz.
Ostrożnie wyjąć z piekarnika. Stos pokrojonego indyka na dolnej połowie każdej kanapki przed polewa go z góry tandetny.
Podawać au jus indyka pozostałego w powolnej kuchence do zanurzenia.