Deser z pianki i masła orzechowego

Deser z pianki i masła orzechowego
Deser z pianki i masła orzechowego może być tylko bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis, którego szukałeś. Ta przyprawa ma 335 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Za 53 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 29 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś kawałki czekolady mlecznej w czekoladzie, pianki, gładkie masło orzechowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Z łyżką wynik 22%, to danie nie jest tak wspaniałe. Podobne przepisy obejmują Łatwy Deser / Masło Orzechowe Marshmallow Magic Bars, Football Fumble Nutter Brownie Bites (ciasteczka z masłem orzechowym z lukrem z masłem Marshmallow), oraz Marshmallow & Peanut Butter Snack.

Instrukcje

1
Umieść Pianki i masło orzechowe w rondlu na średnim ogniu i ciągle mieszaj, aż pianki się stopią, a mieszanina będzie gładka. Dodaj cukierki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
PiankiPianki
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wlać do miski i ostudzić; jeść lekko ciepłe lub chłodne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór do Dipu. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ruinart Brut rosé (pół butelki). Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 56 dolarów za butelkę.
Ruinart Brut Rose (półbut)
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Magazyn