Dekoracje Tort Dyplomowy
Ten przepis służy 3. Jeśli 2,51 zł za porcję spada w budżecie, dekoracje tort ukończenia studiów może być niesamowite pescatarian przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 765 kalorii, 19g białka, oraz 22g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kulki mleczne pokryte czekoladą, żel do barwienia żywności, posypkę czekoladową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Graduation Sheet Cake, Dyplomowy Album Fotograficzny Tort, oraz Jadalne Dekoracje Na Stół Snowman dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń i rezerwy 1/4 szklanki twarogu lukier przed lukier ciasto.
Pozostałą masę rozprowadzić równomiernie na wierzchu i bokach ciasta. Wciśnij kulki ze słodowanego mleka w czekoladzie i cukierki wypełnione miętą w czekoladzie na przemian wokół dolnych krawędzi Matowego ciasta. Ułóż czekoladowe posypki i niebieskie żelki wokół zewnętrznych górnych krawędzi ciasta, tworząc 1-calową granicę.
* Odcień zarezerwowany 1/4 szklanki twarogu lukier z żelu barwiącego żywności, mieszając w celu uzyskania pożądanego koloru i umieścić w zip-top plastikowej torbie zamrażarki. Snip 1 rogu torby, aby zrobić mały otwór, i rury numer odpowiadający roku ukończenia szkoły na każdym placu czekolady wypełnione miętą. Ułóż kwadraty czekoladowe na środku ciasta, delikatnie naciskając, aby zabezpieczyć.
* Dyplom: Wstążka wiązana wokół zwiniętego ciastka waniliowego. Naciśnij dyplom cookie do twarogu lukier w lewym górnym rogu ciasta.
* Do celów testowych użyliśmy Whoppers do kulek ze słodowanego mleka pokrytego czekoladą, Junior Mints do cukierków wypełnionych miętą pokrytą czekoladą, Ghirardelli Dark Chocolate z kwadratami wypełnionymi miętą do kwadratów czekoladowych wypełnionych miętą, Jelly Belly do żelek dla smakoszy i DeBeukelaer Pirouluxe Belgian
Rolowane ciasteczka waniliowe z masłem do rolowanych ciastek waniliowych.