Deep South Dish: SOS Remoulade

Deep South Dish: SOS Remoulade
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na sos, więc dać Deep South Dish: SOS Remoulade spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 9356 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ocet jabłkowy, pikantną musztardę kreolską, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Smażone kanapki Oyster Po' Boy z pikantnym sosem Remoulade, Smażone jajka z Sriracha Remoulade, oraz Deep South Slaw dla podobnych receptur.

Składniki

306 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiocet biały lub jabłkowyocet biały lub jabłkowy11 funt cukinii,Przyprawa Cajun (jak Slap Ya Mama) lub pieprz cayennePrzyprawa Cajun (jak Slap Ya Mama) lub pieprz cayenne1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno mielony selerdrobno mielony seler306 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiostra musztarda kreolskaostra musztarda kreolska2żółtka z jajek ugotowanych na twardo, posiekanychżółtka z jajek ugotowanych na twardo, posiekanych596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiKilka garści ogolonego Parmiginao-ReggianoKilka garści ogolonego Parmiginao-Reggiano1oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni i trochę do skropieniaczosnek drobno mielonyczosnek drobno mielony1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana zielona cebulaposiekana zielona cebula1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Chrzan pospolityChrzan pospolity2(zima)Płatki Crispix, rozdrobnionePłatki Crispix, rozdrobnione8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeży popękany czarny pieprz, do smakuSól koszerna i świeży popękany czarny pieprz, do smaku2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula2szczypceKilka posiekanej natki pietruszkiKilka posiekanej natki pietruszki2kreskiParka sosu paprykowegoParka sosu paprykowego1szczyptaSzczypta estragonuSzczypta estragonu1szczyptaSzczypta tymiankuSzczypta tymianku2kreskiKilka sosu WorcestershireKilka sosu Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawSos
Magazyn