Dal ziemniaczany z soczewicy z ryżem cytrynowo-kolendrowym
Dal ziemniaczany z soczewicy z ryżem cytrynowo-kolendrowym wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje 83 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 210 kalorii, 11g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonej kurkumy, masło, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zimowe warzywa i soczewica czerwone Curry z kalafiorem Cilantro Limonka ryż, Naleśniki z ryżu i soczewicy z ziemniakami, oraz Sałatka ziemniaczana z cytryną i kolendrą.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół. Wymieszać z czosnkiem i imbirem; podsmażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać sól i kolejne 5 składników; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Dodaj wodę, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać w pomidorach, ziemniakach i soczewicy. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż mieszanina ziemniaków jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala