Cztery Cale Sernik-Czekolada Glazurowana Potrójna Warstwa
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 318 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, wanilia, jajko, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sernik Trójwarstwowy Polewany Czekoladą, Sernik Czekoladowy Trójwarstwowy, oraz Sernik Trójwarstwowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Crumb Crust: zmielić Oreos (nadzienie i wszystko) w robocie kuchennym lub zmiażdżyć w torbie.
Połącz okruchy ciastek z masłem. Naciśnij na dno dwóch czterech calowych patelni do sernika.Czekolada
Warstwa: serek śmietankowy z cukrem i ubić do uzyskania kremowej konsystencji.
Dodać jajko i wanilię; dobrze zmiksować. Wymieszać z roztopioną czekoladą i kwaśną śmietaną. Łyżka na warstwę okruchów czekolady.Brązowy Cukier
Połączyć serek śmietankowy, brązowy cukier i dobrze wymieszać.
Dodaj jajko i wanilię; dobrze zmiksuj. Wymieszać z orzechami pekan. Łyżka delikatnie na warstwę czekolady.Biała Śmietana
Połącz serek śmietankowy z cukrem; ubić na puszystą masę.
Dodaj jajko i dobrze zmiksuj. Wymieszać z pozostałą śmietaną i wanilią. Delikatnie posmarować warstwą pralinek.
Piec w temperaturze 300 stopni przez 45 minut. Po ostygnięciu ciasta przez około 10 minut poluzuj krawędzie nożem, ale nie usuwaj całkowicie boków.
Ostudzić przez kolejne 40 minut lub tak, a następnie usunąć boki i zrobić jedną z szkliw poniżej.
Połącz 3 uncje posiekanej półsłodkiej czekolady i 2 łyżki masła w małym rondlu i rozpuść na małym ogniu.
Wyjąć z ognia i wymieszać w 1/3 szklanki cukru pudru, 1 łyżce wody i 1/2 łyżeczki wanilii, aż będzie gładka.
Podgrzać 3 łyżki ciężkiej śmietany i 2 łyżeczki syropu kukurydzianego w 2 szklance miary szklanej do mikrofalówki, aż będzie bardzo gorąco, ale nie całkiem wrzenia.
Dodaj 2 uncje posiekanej czekolady i mieszaj, aż się stopią. Będzie raczej cienki, więc odstawić na około 30 minut lub aż ostygnie i trochę zgęstnieje, a następnie wlać go na cheesecake.At w tym momencie ciasto potrzebuje dekoracji. Możesz układać liście czekolady na wierzchu, dodawać orzechy lub robić to, co ja i mżeć linie roztopionej białej czekolady na wierzchu.