Czosnek Ser Flatbread
Czosnek ser Flatbread wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz aktywne drożdże, cukier, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowany Czosnek Flatbread, Parmezan Czosnek Flatbread, oraz Pieczywo czosnkowo-rozmarynowe.
Instrukcje
W filiżance lub małej misce, posypać drożdże na powierzchni letniej wody.
Odstawić na 5 do 10 minut, aby się rozpuścić.
W dużej misce wymieszać mąkę, sól i cukier.
Wlać mieszaninę drożdży wraz z oliwą z oliwek. Ubijaj solidną łyżką, aż ciasto będzie wystarczająco sztywne, aby oderwać się od boków miski. Przykryć i odstawić do podwojenia rozmiaru, około 35 minut.
Wyjąć ciasto z miski i krótko zagnieść na mące.
Rozwałkować ciasto na 1/4 do 1/2 cala grubości lub do wielkości blachy do pieczenia.
Umieścić na wysmarowanej blasze do pieczenia i rozprowadzić masło na wierzchu.
Posypać czosnkiem w proszku, parmezanem i serem mozzarella.
Niech odpocząć podczas podgrzewania piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec przez 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż się zarumieni i ser będzie bąbelkowy.