Zupa Wołowa Burger
Zupa wołowa Burger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $2.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Jest idealny do Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomidorowy, pieprz, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przepis na hamburgera wołowego (Elvis Burger z sałatką i korniszonami), Oh Yeah Beef Burger, oraz Burger Wołowy Z Mozzarellą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-quart holenderski piekarnik, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić.
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem makaronu.
Podgrzać do wrzenia. Wymieszać makaron; zmniejszyć ogień. Gotować na wolnym ogniu około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż makaron będzie miękki.