Czerwony Snapper Z Czerwonym Sosem Curry Marchew Dla Dwojga

Czerwony Snapper Z Czerwonym Sosem Curry Marchew Dla Dwojga
Czerwony Snapper z czerwonym sosem Curry marchew dla dwojga wymaga około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 27 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. Jeśli masz tajską pastę curry, marchew, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to tanie przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Tajskie czerwone Curry z warzywami, oraz Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy.

Instrukcje

1
W średnim rondlu zagotuj marchew, czosnek i bulion.Zmniejszyć ogień i dusić 10-15 minut, aż marchewki są bardzo miękkie.Puree tę mieszaninę z mikserem kija, Robot kuchenny lub zwykły blender; powrót do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać mleko, sos rybny, pastę curry i brązowy cukier i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, następnie dodać sól do taste.In duża patelnia nieprzywierająca rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Pasta CurryPasta Curry
Sos RybnySos Rybny
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj rybę, skórkę w dół, jeśli jest skóra.Gotować przez kilka minut, a następnie odwrócić i gotować, aż ryba jest po prostu gotowe.Czas gotowania zależy od grubości ryby.Kopiec ugotowany ryż na talerzu, wierzch z rybą, a następnie sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Posypać kolendrą do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia5
Magazyn