Czerwony aksamitny tort i Szczęśliwego Nowego Roku
Red Velvet ciasto i Szczęśliwego Nowego Roku może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 654 kalorie, 11g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5 i kosztuje $3.64 za porcję. 3 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Sylwester wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, jajka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rolada Z Czerwonego Aksamitu, SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU! / $ 100 Target Gift Card Giveaway + Black Magic Chocolate Cake, oraz Szczęśliwego Nowego Roku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 175C. masło i mąka dwie okrągłe patelnie do ciast o średnicy 23 cm. Zestaw aside.In miskę mieszającą przesiać mąkę, sól i kakao w proszku. Zestaw aside.In miska ubić masło do miękkości, dodać cukier i nasiona wanilii zeskrobane z strąka nożem: ubić do lekkości i puszystości.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Ubić jogurt, mleko i czerwony barwnik spożywczy.Z mikserem na małej prędkości, na przemian dodawać mieszankę mąki i mieszankę mleka, w trzech dodatkach, zaczynając i kończąc na mące. W małej filiżance połączyć ocet i proszek do pieczenia.Pozostawić mieszaninę do fizz, a następnie szybko złożyć do ciasta ciasto.Pracując szybko, równomiernie podziel ciasto między dwie przygotowane Patelnie i wygładź blaty.
Piec przez około 25 30 minut, lub do wykałaczki włożonej w środku ciasta wychodzi czysty.Schłodzić ciasta w patelniach na stojaku z drutu przez 10 minut.
Umieść stojak z drutu na patelni i odwróć, podnosząc patelnię. Po całkowitym ochłodzeniu ciasta owinąć folią i umieścić warstwy ciasta w zamrażarce na co najmniej godzinę. (Robi się to, aby nadzienie i lukier ciasta łatwiejsze: nie znałem tej procedury, ale to jest absolutelu niesamowite!) Lukier twarogowy: w robocie kuchennym przetworzyć ser mascarpone na gładką masę z dodatkiem soku z cytryny.
Dodać cukier puder i proces do gładkiej.
Przenieść tę mieszaninę do dużej miski do mieszania.Następnie w misce elektrycznego miksera ubijaj śmietanę, aż utworzą się sztywne szczyty. Za pomocą dużej szpatułki delikatnie, ale szybko złóż trochę bitej śmietany do mieszanki twarogowej, aby ją rozjaśnić. Następnie złóż pozostałą bitą śmietanę, w dwóch etapach.Złożyć: przeciąć każdą warstwę ciasta na pół, poziomo.Teraz będziesz miał cztery warstwy ciasta.
Umieść jedną z warstw ciasta, górną część ciasta zwróconą w dół, na talerzu do serwowania.
Warstwę ciasta rozłożyć warstwą lukru.
Umieścić kolejną warstwę ciasta na wierzchu lukier i nadal mróz i układać warstwy ciasta.Zamrozić wierzch i boki ciasta. Można udekorować ciasto słodzonym lub niesłodzonym kokosem.Dzielenie się: Related posts: Mayas Extra dark plum cake
Drobiazg z czekolady, śmietany i mascarpone
Ciasto z cytryną i białą czekoladą