Czerwone Skrzydła Chile

Czerwone Skrzydła Chile
Czerwone skrzydła Chile to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 443 kalorie. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 121 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mielonego kminku, oregano, guajillo chiles i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest dobre. Spróbuj Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, Skrzydełka Kurczaka Chile, oraz Chile Buffalo Wings dla podobnych receptur.

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego można spróbować to Castellroig Cava Brut. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Castellroig Cava Brut
Castellroig Cava Brut
Aromat białych kwiatów z nutami owoców pestkowych i lekkimi akcentami cytrusu na podniebieniu.Skład: 45% Xarel-lo, 30% Macabeo, 25% Parellada
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn