Czerwone Curry w stylu Country z wołowiną, Shiitakes i Edamame

Czerwone Curry w stylu Country z wołowiną, Shiitakes i Edamame
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Czerwony country-style Curry z wołowiną, Shiitakes & Edamame spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 5,13 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. 51 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli koszernej; więcej, makaron ryżowy, liść limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pikantna Soba Z Shiitakes I Edamame, Makaron Soba z Shiitakes i Edamame, oraz Kurkuma Curry Tofu z kokosem i Shiitakes dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn