Czerwone Buraczane Risotto Z Musztardą I Kozim Serem

Czerwone Buraczane Risotto Z Musztardą I Kozim Serem
Czerwone buraczane Risotto z musztardą i kozim serem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz bulion warzywny, ocet balsamiczny, kozi ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 16 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Buraczane Risotto z zieleniną, kozim serem i orzechami włoskimi, Pieczona Frittata z buraków, szalotki i koziego sera, oraz Risotto z pieczonych buraków i koziego sera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu. W osobnym rondlu podgrzać bulion do gotowania na wolnym ogniu. Utrzymuj ciepło przez cały proces.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Do dużego rondla z masłem dodać buraki i cebulę. Gotować, aż cebula będzie miękka, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wymieszać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
4
Dodać ocet. Stopniowo dodawaj jedną filiżankę gorącego bulionu. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Trzymaj na wolnym ogniu. Gdy ryż wchłania bulion dodać kolejną filiżankę. Nadal mieszać. Powtarzaj ten proces, aż wszystkie trzy kubki zostaną dodane. Gotować na wolnym ogniu, aż ryż i buraki będą po prostu miękkie i risotto jest kremowe, mieszając od czasu do czasu, około 15 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
5
Risotto podawać na wierzchu zieleni. Zakończyć obfitą porcją koziego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
ZieloniZieloni
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn