Czerwone Aksamitne Placki Whoopie
Jeśli 58 centów za porcję spada twój budżet, czerwone aksamitne placki Whoopie mogą być super bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 244 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę mąki ryżowej, sody oczyszczonej, ekstraktu z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Czerwone Aksamitne Placki Whoopie, Czerwone Aksamitne Placki Whoopie, oraz Czerwone Aksamitne Placki Whoopie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Linia do pieczenia blach z pergaminem lub silikonowymi matami do pieczenia.
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, masło i cukier śmietanę razem, aż będą lekkie i puszyste, około 3 minut.
Dodać jajko i dobrze wymieszać, zeskrobując boki miski dużą łopatką.
Dodać wanilię i barwnik spożywczy i dobrze wymieszać.
W oddzielnej dużej misce do mieszania, ubić razem słodką mieszankę mąki ryżowej, kakao w proszku i sól. Z mikserem na niskim, dodać połowę mieszanki mąki mieszanki, następnie maślanka, a na koniec resztę mieszanki mąki mieszanki do mieszaniny masła i dobrze wymieszać.
W małej misce wymieszać ocet i sodę oczyszczoną razem, a następnie mieszać do ciasta. Używając dużej szpatułki, zeskrobaj dno i boki miski do mieszania i upewnij się, że wszystkie składniki są włączone. Wrzucić ciasto na przygotowane blachy do pieczenia za pomocą małej miarki do lodów lub dużej łyżki stołowej.
Piec ciasteczka przez 7 do 9 minut, lub do momentu, gdy krawędzie są ustawione, a ciasteczka są twarde, ale sprężyste w dotyku. Ostudzić na blasze do pieczenia przez 5 minut, a następnie przenieść do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia. Podczas gdy ciasteczka są chłodzenia, zrobić nadzienie.
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie łopatek na średniej prędkości, śmietana razem ser, masło, sól i wanilia, aż będzie gładka. Wyłącz mikser. Przesiać cukier cukierniczy i zaczynając od miksera na małej prędkości i powoli zwiększając prędkość do średniej, dobrze wymieszać.
Ręką zetrzyj okruchy z dna (płaska strona) ciastka, rozprowadź dużą ilością nadzienia, a następnie wierzch innym ciastkiem, płaską stroną w dół na nadzieniu. Powtórz z pozostałymi ciasteczkami i nadzieniem.
Ciasteczka powinny być przechowywane w lodówce, ale najlepiej jeść nie schłodzone, więc wyjąć je z lodówki 10 t0 15 minut przed podaniem.
Przedruk za zgodą po prostu ... bezglutenowe desery Carol Kicinski, © 2011 Thomas Dunne Books