Czerwona kapusta i gruszki
Czerwona kapusta i gruszki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz gruszki bartlett, cukier, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Sałatka z czerwonej kapusty z gruszkami i orzechami włoskimi, oraz Czerwona kapusta z grzanym portem i gruszkami.
Instrukcje
Kapustę i cebulę ugotować na gorącym oleju w dużej patelni nonstick lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 30 minut.
W międzyczasie obrać i posiekać gruszki; wymieszać z sokiem z cytryny. Wymieszaj mieszaninę gruszek, cukru, soli i pieprzu do mieszanki kapusty. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 30 minut.