Czerwona, biała i niebieska galaretka

Czerwona, biała i niebieska galaretka
Need a bezglutenowa, bezmleczna i przyjazna dla fodmap przystawka? Czerwona, biała i niebieska sałatka GALARETKOWA może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 110 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka żelatyny o Smaku Truskawkowym galaretki, woda, żelatyna o smaku jagodowym galaretki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Galaretka żelatyna czerwony, biały i niebieski deser, Furr ' s Fruit Punch Jell-O Salad-zrób orzeźwiającą sałatkę Galaretkową, dodając kilka dodatkowych składników, oraz Furr ' S Light Green Jell-O Salad-to zupa z galaretki.

Instrukcje

1
Wymieszaj 1 szklankę wrzącej wody do każdej z czerwonych i niebieskich żelatynów w oddzielnych miseczkach, co najmniej 2 minuty, aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać 1/2 szklanki zimnej wody do każdej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść miskę czerwonej żelatyny w większej misce z lodem i wodą. Wymieszać około 8 minut lub aż zgęstnieje. Wymieszać z truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać do patelni z bochenkiem o wymiarach 9x5 cali rozpylonej sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
4
W międzyczasie wymieszać pozostałe 3/4 szklanki wrzącej wody do żelatyny cytrynowej w średniej misce co najmniej 2 minuty, aż całkowicie się rozpuści. Wymieszać lody, aż się stopią i będą gładkie. Łyżka nad czerwoną żelatyną na patelni. Przechowywać w lodówce 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Cytrynowymżelatyna O Smaku Cytrynowym
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
W międzyczasie umieść miskę z niebieską żelatyną w większej misce z lodem i wodą. Wymieszać około 7 minut lub aż zgęstnieje. Wymieszać z jagodami. Łyżka żelatyny cytrynowej na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Cytrynowymżelatyna O Smaku Cytrynowym
1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc do firmy. Unmold.
7
Pokroić w 16 plastrów. Przechowywać resztki żelatyny w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn