Czekoladowy Peppermint Buddies Crunch
Chocolaty Peppermint Buddies Crunch to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. 37 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Mieszanka kory mięty pieprzowej, chipsy czekoladowe, chipsy do pieczenia wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Peppermint Muddy Buddies Bark, Muddy Buddies® Hazelnut Peppermint Pops, oraz Peppermint Mocha Muddy Buddies / Puppy Chow.
Instrukcje
Linia 3 arkusze ciastek z papierem woskowanym, folią lub pergaminem kuchennym.
Rozprowadź jedną torebkę płatków w jednej warstwie na każdym z 3 arkuszy ciastek.
Umieścić półsłodkie chipsy i 1/2 łyżeczki oleju w małej misce do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokości od 1 minuty do 1 minuty 10 sekund, aż prawie się stopi. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Mżawka równomiernie na jednym arkuszu płatków.
W małej misce do mikrofalówki umieścić mleczne kawałki czekolady i 1/2 łyżeczki oleju. Kuchenka mikrofalowa odsłonięta na 70% mocy od 1 minuty do 1 minuty 10 sekund, aż prawie się stopi. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Mżawka równomiernie drugi arkusz płatków.
Umieść białe waniliowe chipsy do pieczenia i pozostały olej w małej misce do mikrofali. Kuchenka mikrofalowa odsłonięta na 70% mocy od 1 minuty do 1 minuty 10 sekund, aż prawie się stopi. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Rozpuścić równomiernie na pozostałych płatkach.
Odstawić w temperaturze pokojowej 2 godziny lub do momentu, aż czekolada będzie jędrna. Zerwać. Przechowywać w temperaturze pokojowej w szczelnie przykrytym pojemniku.