Czekoladowy Migdałowy Popcorn

Czekoladowy Migdałowy Popcorn
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać czekoladowy migdałowy Popcorn spróbować. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 25 i kosztuje 59 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać prażone migdały, sól, popcorn popcorn, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Migdałowy Toffi Podwójny Czekoladowy Popcorn, Valentine ' s Popcorn (White Chocolate Popcorn), oraz Migdałowy Popcorn Toffi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F (95 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Wymieszać cukier, syrop kukurydziany, masło, kakao w proszku i sól w rondlu na średnim ogniu, aż mieszanina jest gładka i zaczyna się gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Umieść popcorn w bardzo dużej misce, wymieszaj z migdałami, a następnie polej mieszanką syropem czekoladowym. Mieszać, aż wszystkie popcorn i migdały są pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonego Jogurtu O Niskiej Zawartości Tłuszczu I Czekolady2 Szklanki Mrożonego Jogurtu O Niskiej Zawartości Tłuszczu I Czekolady
( 23)( 23)
7 Sztuk Lukrecji Czarnej Liny – 8 Cali Każda7 Sztuk Lukrecji Czarnej Liny – 8 Cali Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rozłóż popcorn czekoladowy na kilka dużych blach do pieczenia w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
7 Sztuk Lukrecji Czarnej Liny – 8 Cali Każda7 Sztuk Lukrecji Czarnej Liny – 8 Cali Każda
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż do całkowitego wyschnięcia, około 1 godziny, mieszając co około 20 minut, aby wysuszyć wszystkie strony popped kukurydzy. Pozostawić do ostygnięcia na arkuszu, a następnie przenieść do zamkniętych pojemników.
Składniki, których będziesz potrzebować
7 Sztuk Lukrecji Czarnej Liny – 8 Cali Każda7 Sztuk Lukrecji Czarnej Liny – 8 Cali Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia2
Magazyn