Czekoladowy Ganache S ' mores

Czekoladowy Ganache S ' mores
Czekoladowy Ganache s ' mores może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 4G białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka słodko-gorzkich wiórów czekoladowych, ciężka śmietana, mielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 12%. Podobne przepisy to Czekoladowy Ganache S ' mores Pie, Czekoladowy Ganache S ' mores, oraz Gilbert Ganache - smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali za pomocą sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć okruchy krakingu graham, roztopione masło, cukier, i cynamon w misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
CynamonCynamon
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Wymieszać do równomiernego zwilżenia, następnie wcisnąć w dno przygotowanego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupa jest lekko rumiane i pachnie tosty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Umieść czekoladę w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Rozgrzać śmietanę na małej patelni z sosem na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia. Gdy krem się zagotuje, natychmiast wyjąć z ognia i zalać wiórkami czekolady; ubijać do uzyskania gładkości. Wymieszać z opcjonalnym rumem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
KremKrem
SOSSOS
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Wlać równomiernie warstwę krakersów Grahama.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
8
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Na czekoladę położyć równą warstwę pianek. Broil aż pianki są lekko tosty, o 1 minutę. Przechowywać w lodówce, aż czekolada stwardnieje, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
CzekoladaCzekolada
10
Pokroić w paski za pomocą noża do pizzy rozpylonego nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do PizzyNóż Do Pizzy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn