Mongolska Patelnia Wołowa
Mongolska patelnia wołowa to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 310 kalorii, 24g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz wodę, płatki pieprzu, sos hoisin, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wołowina Mongolska, Wołowina Mongolska, oraz Wołowina Mongolska.
Instrukcje
Ciepło 12-calowy nonstick patelni na średnim ogniu. Spray wołowiny z gotowania sprayu; dodać do patelni. Gotować 3 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane.
Tymczasem w małej misce wymieszaj sos hoisin, wodę, piernik, czosnek, olej i płatki pieprzu.
Dodać mieszankę sosu i cebuli do steku; gotować 1 do 2 minut lub aż wołowina jest pożądana doneness i sos jest nieco zmniejszona (nie overcook).