Mongolska Patelnia Wołowa

Mongolska Patelnia Wołowa
Mongolska patelnia wołowa to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 310 kalorii, 24g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz wodę, płatki pieprzu, sos hoisin, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wołowina Mongolska, Wołowina Mongolska, oraz Wołowina Mongolska.

Instrukcje

1
Ciepło 12-calowy nonstick patelni na średnim ogniu. Spray wołowiny z gotowania sprayu; dodać do patelni. Gotować 3 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Tymczasem w małej misce wymieszaj sos hoisin, wodę, piernik, czosnek, olej i płatki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
ImbirImbir
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać mieszankę sosu i cebuli do steku; gotować 1 do 2 minut lub aż wołowina jest pożądana doneness i sos jest nieco zmniejszona (nie overcook).
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
SOSSOS
StekStek
WołowinaWołowina
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn