Czekoladowo-Czekoladowe Ciasteczka Kruche

Czekoladowo-Czekoladowe Ciasteczka Kruche
Chocolate-Chocolate Chunk Shortbread Cookies może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz mąkę, cukier, czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Paleo Chocolate Chunk Shortbread Cookies [z domowymi kawałkami czekolady słodzonej miodem], Ciastka czekoladowe z kawałkami ciemnej czekolady i kawałkami masła orzechowego, oraz Ciasteczka Czekoladowe Z Masłem Brązowym + Czekolada Kallari.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W małej misce wymieszać mąkę, kakao i sól. W dużym mikserze, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać żółtka i oba ekstrakty i wymieszać, aż dobrze włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
4
Dodać mieszaninę mąki i proces, aż ciasto się razem, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Ciasto przełożyć do większej miski i wymieszać łyżką lub rękami w posiekanych czekoladkach. Korzystanie 2-uncja lody miarka, miarka zaokrąglone kulki ciasta na pergaminu wyłożone arkusze cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Piec ciasteczka, aż prawie twarde w dotyku, o 18 protokół. Fajne na stojakach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 38 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn