Czekoladowe Żółwie (Cukierki)
Czekoladowe Żółwie (Cukierki) to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 164 kalorie, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, indywidualnie owinięte karmelki, chipsy czekoladowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 145 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Żółwie Pokryte Czekoladą, Żółwie Bekonowe Pokryte Czekoladą, oraz Domowe Żółwie Z Ciemnej Czekolady.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ułóż orzechy pekan na blasze do pieczenia.
Bake pecans w nagrzanym piekarniku, aż pachnące i lekko rumiane, 7 protokół.
Roztopić kawałki czekolady w górnej części podwójnego kotła nad gotującą się wodą, często mieszając i skrobając po bokach gumową szpatułką, aby uniknąć przypalenia.
Blachę do pieczenia wyłożyć folią aluminiową; posmarować masłem.
Połączyć karmelki, woda, i masło w rondlu na małym ogniu; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż karmelki są stopione i gładkie. Złożyć w orzechach pekan.
Na przygotowaną blachę do pieczenia wrzucić masę karmelową przez łyżkę. Pozostawić do ostygnięcia i utwardzenia.
Mżawka czekolady na karmelowych nutach. Przechowywać w lodówce, aby ustawić, około 1 godziny.