Czekoladowe Ciasteczka Migdałowe Bezowe
Czekoladowe migdałowe ciasteczka bezowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 48 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, cukier, zmielone migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasteczka bezowe z ciemnej czekolady migdałowe (GF), Bezy w czekoladzie i jagodach, oraz Ciasteczka Kakaowo-Migdałowe Bezowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Linia 4 blachy do pieczenia pergaminem.
Białka ubić w szklanej lub metalowej misce, aż do uzyskania spienionych i miękkich szczytów. Stopniowo dodawać biały cukier, kontynuując ubijanie, aż mieszanina utrzyma sztywne szczyty, około 5 minut. Podnieś trzepaczkę lub trzepaczkę prosto: białka jaj utworzą ostre szczyty.
Zmiksować zmielone migdały i cukier cukierniczy razem w osobnej misce; złożyć na mieszaninę białek.
Przenieść mieszaninę do worka rurowego; wymieszać na 2-calowe kopce o grubości 1/2 cala na przygotowanych blachach do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasteczka wyschną i lekko złocistobrązowe, około 45 minut.
Przenieś pliki cookie do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Czekoladę roztopić w górnej części podwójnego kotła nad gotującą się wodą, często mieszając i skrobając po bokach gumową szpatułką, aby uniknąć przypalenia.
Zanurz każde ciastko w roztopionej czekoladzie za pomocą widelca, aż ciastko zostanie całkowicie pokryte. Otrząśnij nadmiar czekolady. Ułóż ciasteczka na pergaminu wyłożone blachy do pieczenia; przechowywać w lodówce, aż zestaw.