Czarny Tuńczyk Z Salsą Z Pomarańczy
Czerniejący Tuńczyk z Salsanem z pomarańczy to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 267 kalorii, 40g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 6,13 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, skórkę pomarańczową, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Czarny Tuńczyk z salsą Mango, Kalafior Ze Skórką Pomarańczową, oraz Czerniejące krewetki z salsą granatowo-pomarańczową.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 9 składników w małej misce; wrzucić delikatnie. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Posyp przyprawę czerniejącą po obu stronach ryby, mocno naciskając, aby przyprawa przylegała.
Rozgrzać olej w żeliwnej patelni o dużej wytrzymałości na średnim ogniu.
Dodaj rybę i gotuj 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie średnio rzadka lub pożądany stopień doneness.