Czarne i niebieskie jagody w syropie imbirowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj czarnych i niebieskich jagód w syropie imbirowym. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.74 za porcję. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Jeśli masz jeżyny, jagody, skórkę z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gotowane na parze niebieskie kraby z czarnym imbirowym sosem do zanurzania, Czarny i niebieski kurczak-łączy w sobie zarówno czarne oliwki, jak i ser pleśniowy wraz z pierś bez kości bez skóry, oraz Filiżanka Panna Cotta z jagodami w syropie Creme de Violette dla podobnych receptur.
Instrukcje
2 szklanki wody, 1/2 szklanki jeżyn, cukier, imbir i skórka z limonki zagotować na średnim ogniu w rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotować przez 5 minut.
Wyjąć rondel z ognia i odstawić pod przykryciem na 5 minut.
Wlać mieszaninę przez drobny sitko ustawione na misce; nie naciskać na ciała stałe. Zastrzegamy syrop, odrzucając jeżyny. Następnie wymieszaj sok z limonki.
Do syropu dodaj pozostałe 2 szklanki jeżyn i jagód.
Podawać na 1/2 szklanki sorbetu cytrynowego, w razie potrzeby.