Cynamon Jabłko Rodzynki Chleb Pudding
Cynamon Jabłko rodzynki chleb Pudding jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 63 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać cynamon chleb, masło, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Cynamonowo-Rodzynkowy, Cynamon Rodzynki Śniadanie Chleb Budyń, oraz Cynamonowo-rodzynkowy budyń chlebowy z sosem rumowym.
Instrukcje
Połącz rodzynki, suszone jabłko i brandy jabłkowe w misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa na 1 minutę; fajne.
Mleko, 3/4 szklanki cukru, Skórka z cytryny, roztopione masło, 1/2 łyżeczki soli, cynamon, gałka muszkatołowa i jajka połączyć w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Wymieszać w kostkach chleba i mieszaninę rodzynek.
Odstawić w temperaturze pokojowej 15 minut.
Wlać mieszaninę chleba do 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 325 przez 50 minut lub aż zestaw.