Curry soczewica i marchew na kuskus jest wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką cukier, kuskus, ząbek czosnku i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Spróbuj Du Puy soczewica z marchewką, Soczewica z marchewką, oraz Curry Soczewica dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić bulion warzywny do wrzenia w rondlu. Mieszać w soczewicy; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Napój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub Mleko
Soczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Spuścić soczewicę, rezerwując płyn. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
3
Umieścić pekan w dużej patelni nonstick; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 3 protokół lub do tosty.