Curry Peanut-Squash zupa może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury zupy. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 374 kalorie, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, kliny limonki, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 82%. Spróbuj Zupa z dyni z curry pestek dyni, Zupa mojej siostry: kremowa Curry Squash i zupa z kalafiora, oraz Zupa Squash Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać duży holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Patelnia
2
Dodaj cebulę; gotować 6 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać w proszku curry, kminek, 1/2 łyżeczki soli, pieprz i czosnek. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W Proszku
Czosnek
Pieprz
Kminek
Cebula
Sól
3
Dodaj bulion, squash, i marchew; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 20 minut lub do squash jest tender. Wymieszać z groszkiem; gotować, 1 minuta. Wymieszaj ryż, pokrojoną zieloną cebulę, masło orzechowe, kolendrę i pozostałą 1/4 łyżeczki soli. Gotować 1 minutę lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Orzechowe
Zielona Cebula
Kolendra
Marchew
Nóż Do Obierania
Bulion
Groch
Ryż
Sól
4
Podawać z limonką; w razie potrzeby udekorować paskami zielonej cebuli.