Curry Crusted Jagnięcina Piersi Z Tajskiej Bazylii Raita

Curry Crusted Jagnięcina Piersi Z Tajskiej Bazylii Raita
Curry Crusted piersi jagnięce z tajskiej bazylii Raitan jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 692 kalorie, 44g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.77 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól, pieprz cayenne, tajska bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Curry z jagnięciny z granatem Raita, Pikantne piersi z kurczaka z Raitą cytrynowo-ogórkową, oraz Curry jagnięce z pachnącym ryżem i Raitą.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować winnic Illahe i Winnicy Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Illahe winnice i Winiarnia Gruner Veltliner
Illahe winnice i Winiarnia Gruner Veltliner
Aromaty zielonego jabłka i ogórka w stylu meksykańskim (nuty chili i limonki) z podniebieniem dżemu z mniszka lekarskiego, mokrego kamienia, kwiatu gruszy, kiwi i lucerny.Nasza fermentacja w beczkach akacjowych nadaje teksturowanemu odczuciu w ustach tego wina, które jest akcentowane klasycznym wykończeniem z białego pieprzu grüner.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn