Cukinia faszerowana tuńczykiem i ryżem (z dodatkowym przepisem na zupę )

Cukinia faszerowana tuńczykiem i ryżem (z dodatkowym przepisem na zupę )
Cukinia nadziewana Tunanem i ryżem (z dodatkowym przepisem na zupę) to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 603 kalorie, 9g białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oregano, pietruszki, ser cheddar sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, Krab nadziewane cukinia kwiaty przepis, oraz Cukinia Nadziewane Ciasta Krabowe Przepis.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. GEN5 Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 entuzjasta wina Top 100 Best Buy of 2019
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn