Creamy Peanut - Chicken Pad Thai
Przepis Creamy Peanut-Chicken Pad Thai jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.02 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 562 kalorie. Sprawdza się jako danie główne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz klasyczny opatrunek catalina, lite sos sojowy, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pad do squasha Spaghetti Thai z kurczakiem-Paleo, Pad Thai Zoodles, oraz Wegetariańska Pad Thai z Zoodles.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. W międzyczasie ugotuj i wymieszaj kurczaka z czosnkiem w 2 łyżkach. dressing w wok lub duża patelnia na dużym ogniu 5 min. albo dopóki kurczak nie skończy.
Dodaj jajko; gotować i mieszać 30 sek.lub aż jajko jest ustawione.
Dodaj masło orzechowe, woda, sos sojowy i pozostały dressing; dobrze wymieszać.
Dodać do składników w woku; lekko wymieszać. Wymieszać kiełki i cebulę; przenieść do miski.