Cranberry Walnut Tabbouleh
Cranberry Walnut Tabbouleh to wegańskie przystawka. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 169 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Mieszanka pieprzu, soli, żurawiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Orzech, Feta I Jabłko Tabbouleh, Polędwiczki wieprzowe polędwiczki polędwiczki z żurawiną Tabbouleh z groszkiem Sauté, oraz Sałatka z jarmużu żurawinowo-orzechowego z winegretem żurawinowym.
Instrukcje
Połącz bulgur i żurawinę w średniej misce.
Dodaj 1 szklankę wrzącej wody i odstawić na 30 minut lub do wchłonięcia wody. Mieszanka kaszy bulgurowej z widelcem. Wymieszać posiekaną natkę pietruszki i pozostałe składniki, a następnie delikatnie wymieszać.