Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj Cornish Past. Ten bezmleczny przepis serwuje 8 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 828 kalorii, 26g białka, oraz 57g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, przyprawy Irvine, ziemniaki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cornish Pasties, Cornish Pasties, oraz Cornish Pasties podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na patelni i podsmażyć marchew, cebulę, ziemniaki i czosnek do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Marchew
Czosnek
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać mieloną wołowinę i brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
3
Odsączyć tłuszcz z patelni i doprawić solą, pieprzem i przyprawą. Wymieszaj pastę pomidorową, aby związać mieszaninę i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Przyprawa Jerk
Pasta Pomidorowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Rozwałkować ciasto z ciasta francuskiego i za pomocą przecinarki do kółek wyciąć kółka ciasta o średnicy od 16 do 24 (3 cale) i umieścić na lekko natłuszczonej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Francuskie
Ciasto
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
6
Umieścić łyżkę mieszanki mięsnej na 1 stronie każdego kółka ciasta. Złożyć każdy na półkole i uszczelnić krawędzie, ściskając ciasto razem.