Collard i musztarda zieleni
Collard i musztarda może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. Mieszanka zieleni collard, czosnek, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest dobre. Podobne przepisy to Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, oraz Collard i musztarda zieleni.
Instrukcje
Napełnij garnek 4-quart do połowy wodą i dopraw do smaku solą i pieprzem. Doprowadzić wodę do wrzenia. W międzyczasie posiekaj wszystkie warzywa na średnie kawałki.
Włożyć zieleninę do wrzącej wody, wyjąć garnek z ognia i odstawić na 2 do 3 minut.
Rozgrzać olej w dużej patelni saute i gotować czosnek delikatnie, aż zacznie się jasnobrązowy, uważając, aby nie spalić.
Dodaj blanszowaną zieleninę, ocet, cukier 2 łyżeczki soli i 2 łyżeczki pieprzu.
Napełnij garnek 4-quart do połowy wodą i dopraw do smaku solą i pieprzem. Doprowadzić wodę do wrzenia. W międzyczasie posiekaj wszystkie warzywa na średnie kawałki.
Włożyć zieleninę do wrzącej wody, wyjąć garnek z ognia i odstawić na 2 do 3 minut.
Rozgrzać olej w dużej patelni saute i gotować czosnek delikatnie, aż zacznie się jasnobrązowy, uważając, aby nie spalić.
Dodaj blanszowaną zieleninę, ocet, cukier 2 łyżeczki soli i 2 łyżeczki pieprzu.