Ciepły Sos Jeżyn Na Sorbecie Z Mango

Ciepły Sos Jeżyn Na Sorbecie Z Mango
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciepłego sosu jeżyn na Sorbecie z Mango. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $2.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz jeżyny, gingersnaps, mielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Placek Maślany Z Ciepłym Sosem Jeżyn, Mrożona Terryna tropikalna z sosem Mango-jeżyny, oraz Sorbet Blackberry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem pierwsze 4 składniki w rondlu na średnim ogniu; gotować, stale mieszając, 5 minut lub do dokładnie ogrzanego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Podawać na sorbecie; posypać piernikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
SorbetSorbet
3
Uwaga: do celów testowych użyliśmy sorbetu Hagen-Dazs Mango.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sorbet Z MangoSorbet Z Mango

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Mrożony deser można połączyć z kremową Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawSos
Magazyn