Ciepłe jagody pszenne z tuńczykiem, koprem włoskim i oliwkami

Ciepłe jagody pszenne z tuńczykiem, koprem włoskim i oliwkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ciepłych jagód pszenicy z tuńczykiem, koprem włoskim i oliwkami. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,05 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 17g białka, oraz 14g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka szybko namoczone, sól i pieprz, oliwki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Cytrynowe jagody pszeniczne z pieczoną brukselką (+wszystko, co kiedykolwiek chciałeś wiedzieć o jagodach pszenicy!), Lekko Peklowany Tuńczyk Z Oliwkami, Pomarańczą I Ogolonym Koprem Włoskim, oraz Tuńczyk z ciepłym ogórkiem i sałatką z kopru włoskiego.

Instrukcje

1
W rondlu podgrzać 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać marchewkę, cebulę i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż lekko zmięknie, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać jagody pszenne, bulion z kurczaka i wodę i doprawić solą. Doprowadzić do wrzenia i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż jagody pszenicy są miękkie, 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Jagody PszenneJagody Pszenne
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Dobrze odcedzić i przywrócić jagody pszenicy i warzywa do rondla. Doprawić solą i pieprzem i ostudzić przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Jagody PszenneJagody Pszenne
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i sok z cytryny wymieszać z jagodami pszenicy. Wchodzisz w tuńczyk, oliwki, rukola i koper włoski. Doprawić solą i pieprzem i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Jagody PszenneJagody Pszenne
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia61
Magazyn