Ciasto Z Ostrygami Cajun
Cajun Oyster Pie wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Jeśli masz mleko, unbaked ciasto Skórki, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to John Dory Oyster Bar Oyster Pan Roast with Uni Butter Crostini, Rajun Cajun BBQ Sauce-wewnątrz wielu centrów handlowych są Rajun Cajun restauracje, służą do Cajun inspirowane BBQ, pokażemy, jak zrobić, że sos, oraz Ciasto Wiśniowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić boczek, rezerwując 1 łyżkę tłuszczu z boczku. Boczek pokruszyć i odstawić.
Rozgrzać tłuszcz boczkowy i olej roślinny na średnim ogniu. Wymieszać z mąką i gotować, aż mąka będzie jasnobrązowa. Powoli ubij mleko i 1 szklankę reserved Oyster liquid. Mieszaj, aż uformuje się gęsty sos.
Wymieszać w sosie Worcestershire, Cajun przyprawy i ostrygi.
Wlać mieszaninę do skorupy pie 9 cali i przykryć wierzchnią skórką.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut, aż skórka będzie złota.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Mieszanka Santiago Ruiz Albarino z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Santiago Ruiz Albarino Blend
Jasne i jasnożółte. Intensywny i złożony aromat owoców (jabłko, gruszka, morela), ziół (werbena cytrynowa, anyż) i nut mineralnych. Pełna, owocowa złożoność powraca w połączeniu z mineralnością mokrego kamienia na podniebieniu przed długim i ostrym wykończeniem. Połączenie pięciu rodzimych odmian winorośli z Rias Baixas sprawia, że jest to wino o wyjątkowym charakterze.