Ciasto Z Musem Z Białej Czekolady I Wiśni

Ciasto Z Musem Z Białej Czekolady I Wiśni
Ciasto z musem z białej czekolady i wiśni może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.77 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 1295 kalorii. Jeśli masz masło, czekoladę, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Mus Z Białej Czekolady Ciasto Wiśniowe, Czerwony, biały i niebieski (mus z białej czekolady, jagodowy Gelee, kokosowa Dacquiose z ciasteczkiem z orzechów laskowych), oraz Mus Czekoladowy Wiśniowy Parfaits.

Instrukcje

1
Wymieszać czekoladę w średniej metalowej misce ustawionej na rondlu gotującej się wody, aż stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wyjmij miskę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść arkusz woskowanego papieru na powierzchni roboczej.
4
Czekoladę wylać na papier. Pracując szybko i za pomocą szpatułki offsetowej, rozprowadź czekoladę cienką warstwą na papierze na kwadrat 10x10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
5
Umieść drugi arkusz woskowanego papieru, naciskając, aby uwolnić większość pęcherzyków powietrza.
6
Zwinąć papier szczelnie w rolkę o szerokości 3/4 cala i schłodzić do Ustawienia, około 2 godzin. DO AHEAD: może być wykonany 5 dni wcześniej. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1
Wiśnie i konfitury mieszaj w średnim rondlu na średnim ogniu, aż konserwy stopią się i mieszanina zacznie się gotować. Zmniejszyć ogień do średniego i nadal gotować na wolnym ogniu, aż wiśnie zaczną mięknąć, często mieszając, około 5 minut. Wymieszać z migdałami extract.DO naprzód: może być wykonany 2 dni do przodu. Kryj się i wyluzuj. Przed podaniem lekko przepłukać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
PrzetworyPrzetwory
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Lekko płaszcz 9-calowy średnicy szklanym naczyniu ciasto z nonstick sprayu. Przetwarzaj złamane ciasteczka, cukier i szczyptę soli w procesorze, aż ciasteczka zostaną drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj roztopione masło; za pomocą włączania / wyłączania, proces aż włączone. Mocno i równomiernie docisnąć do dna i do góry przygotowanego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Piec ciasto do jędrności, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Przenieś naczynie na ciasto do stojaka; całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
1
Umieścić 2 łyżki wody w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posypać żelatynę; odstawić, aż zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
3
W międzyczasie wymieszaj 3/4 szklanki śmietany i białej czekolady w małym rondlu na średnim ogniu, aż czekolada będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
CzekoladaCzekolada
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Zdjąć z ognia.
5
Dodać mieszaninę żelatyny; mieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
6
Przenieść do dużej miski. Wymieszać w 3/4 szklanki śmietany. Przechowywać w lodówce tylko do schłodzenia, ale nie ustawić, mieszając od czasu do czasu, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Za pomocą miksera elektrycznego ubijaj schłodzoną mieszankę białej czekolady, aż do uzyskania mocnych szczytów. Złożyć posiekane wiśnie. Używając czystych, suchych ubijaczy, ubijaj białka w średniej misce, aż staną się spienione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Białka JajBiałka Jaj
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodaj ekstrakt migdałowy i szczyptę soli i kontynuuj ubijanie, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubić w cukrze. Kontynuuj bicie, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
CukierCukier
SólSól
9
Dodaj mieszaninę białka jaja do mieszaniny białej czekolady; fold tylko do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Białka JajBiałka Jaj
10
Łyżka musu z białej czekolady do schłodzonej skorupy, umieszczając w środku. Rozwiń kawałki ciemnej czekolady z woskowanej rolki papieru (czekolada rozbije się na długie, zakrzywione kawałki po otwarciu papieru). Ułóż odłamki dekoracyjnie na musie. Schłodzić, aż mus jest ustawiony, co najmniej 4 godziny. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej. Przykryć kopułą ciasta i przechowywać schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
CzekoladaCzekolada
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
RolkaRolka
11
Ciasto pokroić w kliny i podawać z ciepłym kompot wiśniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
CzereśnieCzereśnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn