Ciasto z musem dyniowym ze skórką Gingersnap

Ciasto z musem dyniowym ze skórką Gingersnap
Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 20g tłuszczu i w sumie 345 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,27 USD za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś przyprawę do ciasta dyniowego, masło, polewę do lodów toffi-Karmel i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mus dyniowy Szyfonowy ze skórką Gingersnap, Domowe Ciasto Dyniowe Ze Skórką Gingersnap, oraz Sernik Dyniowy Ze Skórką Gingersnap dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350°. W małej misce wymieszaj zmiażdżone ciasteczka i posiekane orzechy pekan; wymieszać z masłem. Naciśnij dolną i górną stronę nie nasmarowanego 9-calowego. talerz do głębokiego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Piec 10-12 minut lub do lekkiego zrumienienia. Ostudzić na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
W misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej posyp żelatyną zimną wodę; odstawić na 1 minutę. Kuchenka mikrofalowa na wysokim poziomie przez 30-40 sekund. Wymieszaj i odstaw na 1 minutę lub do całkowitego rozpuszczenia żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
W dużym rondlu ubij brązowy cukier, śmietanę i żółtka, aż się połączą. Gotuj na małym ogniu, aż termometr wskaże co najmniej 160°, ciągle mieszając. (Nie dopuścić do wrzenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Zdjąć z ognia; dodać dynię, przyprawę do ciasta i mieszankę żelatyny. Ochłodzić całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
6
Złożyć bitą polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
7
Wlać do skórki; przechowywać w lodówce do zestalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
8
Skrop polewą lodową; posyp orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa LodowaPolewa Lodowa
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn